Beuda ja disposa d’un catàleg de camins i un itinerari de béns

En declaracions al programa d’Olot Televisió L’Alcalde Respon, Anna Vayreda, alcaldessa de Beuda, ha explicat que el poble ja disposa d’un catàleg de camins i un inventari de béns que inclou el patrimoni del municipi i els camins públics.

A través del programa de Garantia Juvenil, Beuda ha pogut comptar amb un ambientòleg que s’ha encarregat de confeccionar un exhaustiu Catàleg de Camins de Beuda. Per a cada camí s’inclou una fitxa descriptiva, un mapa topogràfic, un perfil longitudinal, un ortofotomapa i un reportatge fotogràfic.

Per altra banda, els ajuntaments estan obligats per llei a disposar d’un inventari de tot el seu patrimoni. Ara Beuda, també disposa del que es coneix com a Inventari de Béns. Aquesta classificació, aprovada en ple, també l’ha fet el mateix ambientòleg, i inclou alguns dels camins de Beuda. I és que tant la Generalitat, la Diputació com el Consell Comarcal requereixen d’aquest document per tal de poder atorgar subvencions.

x