Creu Roja Garrotxa impulsa la creació d’un mural fet pel grup de joves i de la gent gran de l’entitat

Creu Roja Garrotxa

Els joves i la gent gran de la Creu Roja Garrotxa han treballat aquests últims mesos en la creació d’un mural a prop de la seu de l’entitat. La pintura, que han elaborat conjuntament amb la col·laboració d’un artista garrotxí, representa una sala d’estar molt especial.

La ràdio que escolta la Fina, una senyora invident, el bitllet antic d’una treballadora del metro de Barcelona o un carro de la compra són alguns dels elements del mural que es pot veure des de fa uns dies a la façana d’una antiga fàbrica prop del pavelló d’Olot. Vol representar la vellesa, amb ve baixa i en femení, i ha sorgit de la col·laboració entre dues generacions de la Creu Roja, el grup de joves i el de gent gran Enreda’t.

El procés d’elaboració del grafiti ha estat tota una experiència pels dos col·lectius. Ara la Creu Roja de la Garrotxa i els seus voluntaris continuen immersos en la preparació dels actes marcats al calendari. El primer serà la caminada solidària del 5 de novembre. Els diners recaptats es destinaran a l’alimentació infantil.

x