Les entitats sobiranistes de la comarca mostren el seu suport a Cuixart i Sànchez

Les entitats sobiranistes de la comarca també s’han pronunciat sobre l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Denuncien l’empresonament, així com la llibertat amb mesures cautelars de la intendent i el major dels Mossos. I, per a poder assistir a la  manifestació convocada a les 8 del vespre a Barcelona, han organitzat cotxes, que sortiran del Pavelló Firal d’Olot a quarts de 6 de la tarda.

Ahir a la nit entraven a la presó de Soto del Real de Madrid els presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural. La jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela va decretar presó sense fiança per un pressumpte delicte de sedició a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Les entitats sobiranistes de la comarca no es mostren sorpreses per les detencions i assenyalen que no s’aturarà el camí cap a la República. Les entitats també han volgut denunciar el cas de la intendent i el major dels Mossos, que han quedat en llibertat però amb mesures cautelars. Aquesta tarda les entitats sobiranistes han convocat aquest vespre una concentració a Barcelona. Des d’Olot, sortiran cotxes des del Palau Firal a dos quarts de 6 de la tarda. Per aquells que no hi puguin anar, hi haurà una manifestació silenciosa amb espelmes a les 8 davant de l’Ajuntament d’Olot.

x