La Trepitja Garrotxa arrencarà des d’Oix aquest cap de setmana

Trepitja Garrotxa

L’Alta Garrotxa viurà aquest cap de setmana la Trepitja Garrotxa, la seva gran cita esportiva de l’any. Arrencarà dissabte d’Oix, i s’han organitzat quatre recorreguts diferents. Els beneficis de la prova que aniran destinats a lluitar contra el càncer infantil.

El Centre Excursionista Olot torna a portar l’alta competició a l’Alta Garrotxa, a través d’una de les curses d’ultraresistència més importants del país: la Trepitja Garrotxa. En la seva quarta edició, la prova serà Campionat de Catalunya de l’especialitat, i comptarà amb quatre distàncies diferents: l’ultra de 110 quilòmetres, la trail de 63, una cursa de 22 quilòmetres i una de més petita de 12, que és novetat d’aquest 2017 i que també es pot fer caminant. S’hi ha apuntat gairebé 600 participants, el que representa un rècord absolut en l’historial de totes les edicions. A més, la Trepitja Garrotxa té una vessant solidària: els beneficis aconseguits amb les inscripcions es destinaran a la Fundació Albert Bosch per lluitar contra el càncer infantil.

Els recorreguts llargs arrencaran d’Oix a partir de les set del matí de dissabte, i diumenge es viurà la sortida de les curses de distància curta. Jordi Artola i Mila Duran van ser els vencedors de la darrera edició de la prova d’ultraresistència, que va de punta a punta de l’Alta Garrotxa més esquerpa.

x