Can Trona acull el primer Fòrum d’Ecoturisme de Catalunya, que durarà fins dijous

Can Trona és l’escenari, avui i demà, del primer fòrum d’ecoturisme a Catalunya amb la intenció i l’objectiu de compartir inquietuds, idees, problemàtiques i oportunitats d’un tipus de turisme complex perquè allò que és poc explotat és atractiu i el turisme el transforma.

Els assistents coincidien en la importància d’unir tots els actors de la natura en un mateix espai per generar una relació que permetés aprofitar de manera òptima els recursos existents. Conscienciar els municipis de la importància del sector del turisme a la vegada que poder conservar els espais naturals, que són atractius per la seva naturalesa, és un dels problemes que fa complex l’ecoturisme. Un primer fòrum que té lloc a la Garrotxa i no de manera casual. La nostra comarca és l’exemple perfecte de l’ecoturisme en zones com, per exemple, la Fageda d’en Jordà.

Notícies relacionades:
– Inaugurada l’exposició ‘Peret Blanc de Beget (1917-1993)’ al Centre de Cultura i Natura Can Trona de la Vall d’en Bas
– Can Trona de la Vall d’en Bas acollirà les terceres Jornades Nacionals de Patrimoni Etnològic de Catalunya

x