El Mercat Extraordinari de Roba reuneix unes 160 parades per Sant Lluc

Avui dia de Sant Lluc, a part de la ja tradicional Fira Ramadera, ha tingut lloc el Mercat de Roba Extraordinari. Unes 160 parades de roba han emplenat carrers de la ciutat, pels volts del Firalet i la plaça Balmes. Mentre que la Fira del Dibuix per primera vegada ha canviat de dia, el sant del patró es continua celebrant a Olot amb l’exposició de bestiar, que ja té més de 700 anys de tradició, i el Mercat de Roba. D’aquesta manera, doncs, es posa punt i final a les diverses activitats programades des de dissabte passat. Les parades restaran al carrer fins les 6 de la tarda.

Notícies relacionades:
– La Fira ramadera de Sant Lluc omple una trentena de corrals amb bestiar propi dels ramaders garrotxins
– El carrer Major s’omple de puntaires d’arreu de Catalunya en el marc de la XIV Trobada de Puntaires de la Fira de Sant Lluc
– Les entitats d’Olot aprofiten la Fira de Sant Lluc per teixir lligams entre elles i donar a conèixer les seves activitats

x