Els museus d’Olot fan jornada de portes obertes per Sant Lluc

Els museus d’Olot també celebren la festivitat de Sant Lluc. Tots els museus de la ciutat, el dels Sants, Volcans, l’Hospici i Can Trincheria, fan jornada de portes obertes. L’entrada és gratuïta i es pot veure, per exemple, l’exposició de l’escultor olotí Josep Clarà al Museu de la Garrotxa, estrenada a principis del mes passat. Per altra banda, el dia 20 d’octubre es presentarà una nova mostra. En aquest cas, a l’Hospici i a Àmbit Sant Lluc, que recordarà l’obra i la figura de l’artista Ramon Planas, que va morir aquest any.

Notícies relacionades:
– El Museu Comarcal de la Garrotxa ofereix diumenge una visita guiada de l’exposició ‘Al taller de Clarà’, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni
– Fins el 20 d’agost es pot veure l’exposició ‘El taller de los sueños’ al Museu Comarcal de la Garrotxa, en el marc del Workshop Internacional RCR
– Demà s’inaugura l’exposició ‘Creences i religions’ al Museu dels Sants, en el marc del projecte sobre Drets Civils

x