Els veïns de Sant Jaume es queden sense aigua durant hores per una avaria a la canonada principal

Ahir una averia va deixar gairebé tots els veïns de Sant Jaume de Llierca, prop de 900, sense aigua durant més de dotze hores. Es va rebentar la canonada principal i els dos dipòsits amb què compta el municipi van quedar buits en poca estona. A hores d’ara ja s’ha recuperat la normalitat.

La matinada d’aquest dimarts Sant Jaume de Llierca revia la notificació d’una important averia a la xarxa general d’aigua del poble. La incidència, causada pel trencament del tub general que abasteix la majoria de cases, els veïns van estar sense aigua durant pràcticament tot el dia. Ahir a la tarda, després de localitzar el punt on calia intervenir, encara hi treballaven. Com a conseqüència del tall, els dos dipòsits que té el municipi van quedar buits en qüestió de poca estona. Cap a les vuit del vespre el servei es va reestablir de nou i, tot i l’antiguitat de la xarxa d’aigua de Sant Jaume de Llierca, no es preveuen noves averies ni talls d’aigua.