L’Associació Garrotxa Cultural lliura dissabte a la tarda els premis literaris ‘Colada de Lletres’ al Casal Marià

Dissabte es lliuraran els premis del concurs literari ‘Colada de Lletres’, de l’Associació Garrotxa Cultural. L’acte tindrà lloc al Casal Marià, a les 7 de la tarda, i també es donaran els premis a la Promoció de la Cultura de la Garrotxa.

L’Associació Garrotxa Cultural lliura aquest dissabte els premis del concurs de narrativa curta ‘Colada de lletres’ al Casal Marià d’Olot. Es tracta de la seva segona edició i l’objectiu és descobrir nous escriptors. Si l’any passat, només hi podien concursar persones de les comarques gironines, aquesta any tothom hi ha pogut participar. Això sí: els contes havien d’estar escrits en català. Enguany, hi ha 13 finalistes. El guanyador s’emportarà un premi de 300 euros i tots els contes seleccionats, com es va fer en l’edició passada, es publicaran en un llibre a finals d’any. Durant el mateix acte, també es donaran els premis a la Promoció de la Cultura de la Garrotxa a entitats, administracions i mitjans de comunicació. El periodista Juanma Robles conduirà la celebració, que compta i acabarà amb la intervenció del regidor de Cultura de la ciutat, Pep Berga.

Notícies relacionades:
– Garrotxa Cultural organitza l’espectacle ‘Tarda d’Humor Català’ a l’Orfeó Popular Olotí