L’Agència Catalana de Turisme presenta la marca Ecotursime en el marc del Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat de la Vall d’en Bas

El primer Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat que està tenint lloc a Can Trona ha deixat, també, l’anunci per part de l’Agència Catalana de Turisme de la creació de la marca Ecoturisme a Catalunya, que aglutinarà serveis, equipaments i professionals del sector amb l’objectiu que col•laborin en la captació d’ecoturistes.

L’Agència Catalana de Turisme, de la mà del seu Director General Jordi Secall, va presentar ahir, en el marc del Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat que s’està celebrant a la Vall d’en Bas, la creació de la marca Ecoturisme. La creació d’aquesta marca respon a l’actualitat social i del sector perquè consideren que tothom consumeix marques. És l’evolució dels cubs de turisme, que eren una altra manera de treballar de forma segmentada. La marca Ecoturisme neix de la Taula d’Ecoturisme, que reuneix el sector per reflexionar-hi. La marca s’encarregarà de reunir els actors. Una marca que serà una combinació de serveis, equipaments i professionals que, aglutinats, col•laboraran per captar més ecoturistes.