Prop de 120 persones participaran activament a la festa digital volcànica.cat

La Garrotxa viurà durant el cap de setmana la 13a edició de la Volcànica.cat winter edition, la festa de les noves tecnologies de la comarca. Es preveu la participació de més de 120 persones a la LAN party, i també s’ha preparat una taula rodona sobre seguretat informàtica a l’empresa.

El pavelló firal d’Olot es tornarà a omplir durant el cap de setmana d’aficionats a la informàtica i als jocs en línia. És la Volcànica.cat winter edition, la festa de les noves tecnologies de la comarca, que complirà 13 edicions. L’esdeveniment, que arrenca aquest divendres, viurà diferents canvis: per una banda, s’ha canviat l’estructura de taules i cablejat per tal de poder augmentar inscripcions en properes edicions. També s’aposta enguany per celebrar una única xerrada: una taula-rodona que tindrà lloc el dimarts 24 d’octubre a la seu de DinàmiG, sobre seguretat informàtica a l’empresa, i que comptarà amb ponents experts en seguretat policial, protecció de dades i futures tecnologies a implementar en l’àrea.

L’activitat més participada serà la Lan Party, on de moment es preveuen prop de 120 assistents. Hi ha diferents torneigs, amb jocs com League of Legends, Counter Strike, Clash Royale, Hearthstone o Super Smash Bros. Hi haurà premis en metàl·lic pels primers classificats.

Notícies relacionades:
– La Volcànica Lan Party Summer Edition compta amb 90 participants
– Olot acollirà la Volcànica Lan Party Summer Edition del 2 al 4 de juny

x