El Centre de Serveis per a la Gent Gran de Sant Feliu de Pallerols fa un pas endavant

centre de serveis per a la gent gran sant feliu de pallerols

A Sant Feliu de Pallerols, continua avançant un dels grans projectes de l’equip de govern, la residència de la gent gran. Aquesta setmana els avis s’han traslladat al centre de dia després de la reforma.

Els usuaris del centre de dia de Sant Feliu de Pallerols han passat els últims quatre mesos al Casal de Ca Les Hermanes, mentre es feien obres per renovar el seu espai habitual. Aquesta setmana ja s’han pogut traslladar al centre reformat, un nou pas en un dels projectes més ambiciosos dels darrers anys al municipi.

Aquest estiu es va posar la primera pedra del nou centre de serveis per a la gent gran i les obres avancen segons els terminis previstos. L’alcalde ha explicat que aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de molta gent i que a més compta amb el suport de l’Obra Social La Caixa. En paral·lel a les obres de la residència, el consistori santfeliuenc treballa per posar en marxa entre vuit i dotze tutelats al municipi i completar així els serveis per a la gent gran de Sant Feliu i dels municipis veïns.