El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa rep 20.000 euros de La Caixa per destinar a tres iniciatives socials

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i la Caixa han signat un conveni de col·laboració destinat a tres iniciatives socials. En total l’Obra Social la Caixa destinarà 20.000 euros per contribuir al funcionament del menjador social d’Olot, els tallers de memòria per a la gent gran i l’Espai cosidor.

Montse Benítez, en representació de CaixaBank i Josep Maria Corominas, com a President del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, han signat un conveni de col·laboració per a tres iniciatives socials olotines. La primera de les tres partides, de 13.000 euros, es destinarà al menjador social d’Olot, per col·laborar en la prestació dels diferents serveis que ofereix. Proporciona àpats a persones amb necessitats socials, cobrint una alimentació bàsica i a la vegada oferint-los un espai de trobada. L’any 2016 va atendre un total de 39 usuaris i va servir prop de 4.300 àpats.

Per altra banda, 6.000 euros es destinaran als tallers de memòria per a la gent gran, amb l’objectiu d’abaratir-ne els costos que han d’assumir els participants. Finalment, el miler d’euros restant serà invertit en l’Espai Cosidor del barri de Sant Miquel.