Esquerra Olot proposa incloure una inversió en l’Estadi Municipal als propers pressupostos de l’Ajuntament

Esquerra Olot ha explicat aquest matí la proposta que exposaran al ple del proper dijous a l’Ajuntament d’Olot, en el qual s’aprovaran els pressupostos de l’any que ve.

Josep Quintana, regidor del grup republicà, ha estat el responsable d’expressar la opinió d’Esquerra, que creu que l’Estadi Municipal, que ja té 60 anys, presenta un aspecte molt millorable. Les grades, les parets i les tanques publicitàries són les punts que més han destacat, remarcant també el bon estat de la gespa. Creuen que els pressupostos per al 2018 haurien de contemplar alguna inversió, encara que fos petita, per reformar aquests problemes. També ha deixat oberta la porta a la possibilitat de construïr un estadi nou en una nova ubicació, tot i que no a curt termini.

x