La Unió Esportiva Olot es veurà les cares amb el Llagostera diumenge a l’Estadi Municipal

UE Olot

La Unió Esportiva Olot rebrà la visita del Llagostera amb la intenció de reaccionar positivament després de la derrota del passat cap de setmana a Ontinyent. Els de Martín Posse portaven una bona ratxa que, tot i l’ensopegada, els garrotxins esperen mantenir.

No hi ha millor oportunitat per refer-se d’una victòria i pujar la moral que un derbi. En aquest cas gironí, el que enfronta la Unió Esportiva Olot amb un Llagostera en hores baixes. Els dos conjunts ocupen les places baixes de la classificació i, empatats a 8 punts, esperen obtenir un bon resultat que els doni una mica de coixí respecte les els llocs de descens. El tècnic argentí no es fia d’un Llagostera que, tot i estar en un mal moment, té futbolistes de molta qualitat. L’Olot no podrà comptar amb Yeray, José Martínez, Moha i Dembo pel partit que es disputarà diumenge a les 5 a l’Estadi Municipal.