Tres autobusos han marxat plens de la TEISA en direcció a la concentració de Barcelona a favor de la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart

concentració busos

Desenes de persones han esperat des de la 1 del migdia a la TEISA d’Olot per embarcar en els autobusos que els havien de portar a la concentració de Barcelona d’aquest tarda. Òmnium Garrotxa i l’ANC han pogut organitzar només tres autobusos perquè no n’hi havien més de disponibles. Passades les 2 han marxat direcció la capital catalana.

Tres busos han sortit plens de l’estació d’autobusos d’Olot. No n’han sortit més perquè no en quedaven disponibles a la comarca, tots estaven programats per esdeveniments quotidians de cap de setmana. Des de Riudaura també n’han pogut omplir un. Paral·lelament alguns olotins i olotines s’han reunit al pàrquing del Consum per sortir amb cotxes particulars cap a la concentració de Barcelona a favor de la llibertat de Jordi Sánchez, president de l’ANC i Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural. L’anunci de Rajoy de cessar a Puigdemont i al seu govern ha agafat als usuaris dels busos en ple viatge.