El recinte firal d’Olot acull la tretzena edició de la Volcànica Lan Party amb 120 participants

Volcànica Lan Party

El recinte firal d’Olot acull aquest cap de setmana la Volcànica Lan Party, un esdeveniment que reuneix apassionats dels videojocs i de les noves tecnologies, i que organitza competicions, xerrades i tallers formatius.

La 13a edició de la Volcànica Lan Party es celebra aquest cap de setmana al recinte firal d’Olot. Uns 120 participants, majoritàriament de fora d’Olot, competeixen entre ells en els diferents videojocs. Els jocs estrella són el League of Legends i el Counter Strike Global Offensive. Enguany també s’han preparat competicions de Hearthstone i de Clash Royale.

Els jugadors vinguts de diversos punts de Catalunya i fins i tot de territoris tant llunyans com Galícia, han valorat amb nota l’organització de l’esdeveniment. Totes les competicions compten amb premis o obsequis pels jugadors que hagin fet un bon paper. Els més sucosos són els de League of Legends i Counter Strike amb 150 euros pels primers classificats.