El Club Tennis Taula Olot perd davant el Fundació Cajasol Hispalis (1-5)

El Club Tennis Taula Olot – Ammerländer va rebre dissabte la Fundació Cajasol Hispalis. Arnau Roca, Pankaj Kumar i Jordi Piella es van veure les cares amb Lamadrid, Sanmartín i Chaves.

Inicialment Arnau Roca s’enfrontava a Juan Lamadrid, i l’olotí, va començar amb bon peu. Fins i tot provocant, les queixes del rival que va exigir canviar la pilota. Roca es va adjudicat el primer set però va acabar perdent per 1-3 amb resultats força ajustats. Pankaj Kumar va desenvolupar el partit més igualat de la jornada contra Sanmartín. L’andalús va començar fort, exigint molt al jugador del Club Tennis Taula Olot. Amb el 0-1 Kumar va mostrar el seu millor joc remuntant un resultat força advers i fent pujar l’1-1 al marcador. El tercer set seria pel jugador de l’Hispalis, també per la mínima. Kumar tornaria a empatar el marcador i el desemptat cauria del bándol visitant, altra vegada amb un resultat de 9-11. Jordi Piella va començar amb bon peu davant Chaves, guanyant el primer set per 14-12. Però Chaves va estar més encertat i va acabar el guanyant el partit per 1 a 3. Amb un global de 0-3 l’Olot ho va seguir intentant. Kumar cauria per 2 a 3 davant Lamadrid. Arnau Roca tampoc va ser capaç de superar a Chaves, tot i fer-ho amb un 2 a 3. Finalment Jordi Piella guanyaria l’únic partit pel conjunt olotí superant a Sanmartín per 3 a 1, resultat final 1-5 per la Fundació Cajasol Hispalis.

x