El Club Tennis Taula Olot presenta els seus equips en una temporada per la història

El Club Tennis Taula Olot va presentar els equips del club en una temporada històrica per ells, després del doble ascens que van aconseguir la temporada passada i que té a un equip a 1a Nacional i un altre a la Divisió d’Honor Nacional. Els 6 equips del club es van fer una foto i van voler fer un homenatge a Pankaj Kumar, el jugador de la Índia que van fitxar per intentar salvar la màxima categoria.

El creixement del Club Tennis Taula Olot és més que evident i el factor esportiu és l’aspecte que més ho evidencia. L’any passat es va complir amb el somni de pujar un equip a la Divisió d’Honor Nacional i, a més, es va mantenir un equip a la categoria de Primera Nacional gràcies a l’ascens dels de segona. Aquest any el club compta amb 6 equips, ja que han incorporat un segon equip a 2a Provincial, i les edats van des dels 6 anys fins als 60. En una temporada històrica pel club, l’objectiu està clar. La presentació del club es va aprofitar per agrair a Pankaj Kumar, el jugador de l’Índia que està ajudant l’equip de Divisió d’Honor, la seva implicació amb el Club Tennis Taula Olot i el seu creixement.