Dos milers de dones participen a la primera edició de la Cursa de la Dona de Les Preses

Dos milers de dones participen a la primera Cursa de la Dona de Les Preses

El poble de Les Preses ha viscut un diumenge molt especial. La primera edició de la Cursa de la Dona de Les Preses s’ha celebrat superant totes les expectatives. 2.000 dones hi han participat corrents, caminant, amb cadira de rodes i fins i tot en cotxet.

Dos milers de dones de totes les edats i de punts molts diversos del territori han tenyit aquest diumenge de rosa els voltants de Les Preses. Abans de prendre la sortida, mans enlaire esperant per emprendre el recorregut de cinc quilòmetres. La primera edició de la Cursa de la Dona de Les Preses no podia arrencar amb millors sensacions, bon ambient i totes les participants unides per una mateixa causa, lluitar contra el càncer de mama.

L’alta participació no ha donat masses problemes als organitzadors de la cursa, que fent pinya han aconseguit que l’esdeveniment anés rodat. Els fons recaptats durant la Cursa de la Dona de les Preses aniran en benefici de la Fundació Oncolliga. L’organització preveu convocar una roda de premsa els pròxims dies per fer públics els resultats i valorar la primera edició de l’esdeveniment.

x