L’Olot desaprofita la seva superioritat en el joc i perd contra el Llagostera per 1 a 2

La Unió Esportiva Olot fa mèrits per guanyar al Llagostera però acaba perdent per 1 a 2. El gol de la victòria pels del Gironès ha arribat als darrers instants de partit, quan els de Martin Posse estaven bolcats sobre la porteria visitant.

L’Estadi Municipal d’Olot havia de viure aquest diumenge un partit d’urgències, entre dos equips necessitats de punts: l’Olot i el Llagostera. Passats quinze minuts, els de Martin Posse han començat a gaudir de les ocasions més perilloses, i anaven dominant el joc. L’oportunitat més clara ha estat de Marc Mas, que en un llançament de falta ha enviat la pilota al travesser. Però qui s’ha avançat ha estat el Llagostera: l’àrbitre ha xiulat un penal rigorós que Leo ha transformat en l’1 a 0. Era el minut 37, però el mateix Marc Mas ha igualat de nou el marcador just abans de la mitja part, amb un tir ajustat des de la frontal de l’àrea després de rebre una bona assistència d’Alfredo. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans, i el segon temps ha seguit la mateixa tònica: els olotins s’han plantat en diverses ocasions davant el porter visitant Marcos, que resolia bé les situacions de perill. I quan semblava que el matx es decantaria tard o d’hora a favor de l’Olot, ha aparegut Gabarré, per fer amb una bona rematada l’1 a 2 definitiu.

Amb la derrota, l’Olot cau a la zona de descens directe, al ser avançat pels llagosterencs i pel Peralada.

x