El Rugby Garrotxa Banyoles pateix però s’acaba emportant la victòria davant el Químic Granollers

El Garrotxa Banyoles es va endur el partit que l’enfrontava al Químic de Granollers amb més problemes dels esperats. Els locals van haver d’esperar a una de les últimes jugades per emportar-se l’enfrontament, tot gràcies a la defensa visitant.

Sobre el paper era un partit en el qual, possiblement, el Garrotxa Banyoles es faria amb una victòria fàcil. Sobre el paper. Perquè sobre la gespa les coses poden ser diferents i sinó, que ho expliquin els locals, que van haver de recórrer a una de les darreres jugades per certificar en el marcador la superioritat que, sobre el paper i sobre la gespa, estava exhibint el Garrotxa Banyoles. Els visitants, el Químic Granollers, van demostrar durant bona part del partit que, si els locals volien endur-se la victòria, haurien de suar. El partit va entrar en la darrera fase de joc en una situació d’igualtat màxima i els visitants puntuar per posar-se per davant al marcador. La situació era límit pel Rugby Garrotxa Banyoles, que va començar a tancar el Químic a la seva meitat de camp. La defensa dels de Granollers però, era molt bona i això complicava les coses. Al final, però, van aconseguir el seu propòsit i, tot i no completar la marca, va servir per emportar-se el partit.

x