El Cor Gaia celebra cinc anys d’existència amb un concert amb les cançons més emblemàtiques de la coral

A l’espai Amb Identitat d’aquesta setmana coneixem el Cor Juvenil Gaia, que ha complert 5 anys i ho ha celebrat amb un concert al Teatre Principal d’Olot i les cançons que han marcat la història d’aquest grup de noies.

Vint-i-tres noies de dotze a 19 anys formen actualment el Cor Gaia, que va néixer el 2012 amb la il•lusió de crear una coral juvenil a la ciutat d’Olot. Al capdavant d’aquest projecte hi ha el músic i director Joan Asín. El cor Gaia i les seves integrants han anat creixent i evolucionant fins a convertir-se en el que són avui en dia: un grup unit per les ganes de cantar. A més de gaudir-ne sobre l’escenari, també organitzen conjuntament tot el que envolta les actuacions. Diumenge van celebrar cinc anys d’existència amb un concert especial al Teatre Principal d’Olot. Les noies del Cor Gaia van tornar a cantar algunes de les cançons que han marcat aquesta etapa.