La Unió Esportiva Olot confia en revertir la situació de l’equip després dels darrers mals resultats

La Unió Esportiva Olot ha caigut en descens aquesta darrera jornada a la Segona Divisió B. Des de l’entorn del club es manté la confiança en l’equip, i es considera que si de moment només s’ha pogut guanyar un partit és, en part, per la mala fortuna.

Cinc partits empatats, quatre de perduts, i només un de guanyat. Aquest és el balanç de la Unió Esportiva Olot en les deu primeres jornades de lliga al campionat de la Segona Divisió B. L’última derrota va ser cruel: va arribar en els darrers minuts, en un derbi gironí intens contra el Llagostera, un rival que havia generat moltes menys ocasions que els de Martín Posse per endur-se els tres punts. Tant la plantilla com l’estructura interna del club consideren que l’equip serà capaç de revertir la situació: es valora el joc que està duent a terme l’equip, i es considera que, en part, la fortuna ha actuat en contra dels interessos olotins.

De totes maneres el calendari proper dels olotins és complicat, i és necessari començar a guanyar punts per a la tranquil•litat de la plantilla. El proper partit de l’Olot serà dissabte, al camp de l’Alcoyano, l’onzè classificat, i a quatre punts per sobre dels de Martín Posse.