Les escriptores garrotxines Neus Verdaguer i Jenni Rodà guanyen el premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

Dues escriptores de la Garrotxa han guanyat el certament de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. Neus Verdaguer i Jenni Rodà van emportar-se el premi amb un recull de contes titulat ‘Històries íntimes’. Veuran publicada la seva obra per l’editorial Bromera.

Les escriptores garrotxines Neus Verdaguer i Jenni Rodà van guanyar el 23è premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida amb l’obra ‘Històries íntimes’. Es tracta d’un recull de contes, que explica la vida de 7 dones d’una mateixa família i de tres generacions diferents. El jurat va considerar que es tractava d’una obra molt completa, amb una prosa atractiva i una perspectiva marcadament femenina.

Les dues escriptores ja havien treballat juntes, però, fins ara, mai s’havien atrevit amb la literatura eròtica.Fins a 13 obres es van presentar en aquest concurs literari del País València, dotat amb 4.000 euros. El premi se’l van emportar les garrotxines, que també veuran publicats els seus relats. Edicions Bromera publicarà ‘Històries íntimes’.