Jazz Olot convida dos trompetistes de luxe pel cicle de tardor

Jazz Olot és una aposta per portar jazz de qualitat a la capital de la Garrotxa, organitzat amb el suport de la sala Jamboree de Barcelona. La iniciativa ja s’ha consolidat després de 4 anys i aquesta tardor passen per la ciutat dos trompetistes de luxe i reconeguts a nivell internacional: el nord-americà Wallace Roney i Andrea Motis. Les entrades pels concerts d’aquest dissabte i del proper 3 de novembre ja estan a la venda.

Aquesta tardor i per quart any, torna el Jazz a Olot amb dos trompetistes de primer nivell. El nord-americà Wallace Roney, deixeble de Miles Davis, obrirà el cicle aquest dissabte a les 10 de la nit a la sala El Torín.

La setmana següent, el divendres 3 de novembre, serà el torn d’Andrea Motis, que fa quatre anys ja va inaugurar el cicle Jazz Olot. Andrea Motis presenta el seu primer disc en solitari, ‘Emotional Dance’, un treball amb tres peces originals, en què s’estrena com a compositora, i tres cançons interpretades en català. Les entrades anticipades tenen un cost de 10 euros, mentre que a taquilla costen 12. També hi ha un abonament disponible de les dues entrades per 15 euros. Es poden aconseguir per Internet o presencialment al Teatre i a Can Trincheria.