Josep Maria Coma rellevarà Núria Fité com a regidor a l’Ajuntament d’Olot

Josep Maria Coma serà qui substituirà Núria Fité com a regidor a l’Ajuntament d’Olot. Coma, enginyer de professió de 36 anys i membre de la penya Els Murruts, anava onzè a les llistes de Convergència i Unió a les darreres eleccions municipals a la capital garrotxina. Coma relleva Fité, que per motius personals va renunciar a la seva acta al darrer ple ordinari. Qui havia d’ocupar el seu lloc era Josep Ferrés, número 10 a la llista electoral; però Ferrés vol mantenir el seu compromís amb l’Assemblea Nacional Catalana, del qual n’havia estat el president a la Garrotxa els darrers anys. No està previst que Josep Maria Coma assumeixi totes les competències que tenia assignades Núria Fité, exregidora d’organització, govern obert, innovació i atenció al ciutadà.