Els pobles garrotxins aproven mocions de rebuig a l’aplicació de l’article 155 als seus plens municipals

La gran majoria d’ajuntaments garrotxins duen a terme accions per rebutjar l’aplicació de l’article 155 a Catalunya, i ho expressen de forma oficial a través de la celebració de plens extraordinaris o aprovant mocions en el marc dels plens ordinaris. És el cas de Castellfollit de la Roca, que ha celebrat el ple aquest mateix matí, o Montagut i Oix i Les Planes, que ho van fer ahir al vespre. En els municipis de Sant Jaume de Llierca, Les Preses o Riudaura, per exemple, duran a terme aquests plens extraordinaris aquest dimecers al vespre, i Sant Joan les Fonts ha programat el ple per dijous a la nit. S’espera que tots els pobles garrotxins s’afegeixin a aquesta iniciativa d’aprovar mocions contra l’article 155, rebutjant la violencia policial el darrer 1 d’octubre i demanant la llibertat de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.