L’Escola d’Art d’Olot es buida i més de 250 alumnes se sumen a la vaga d’estudiants

La plataforma Universitats per la República ha convocat una vaga d’estudiants i manifestacions a les capitals de demarcació per avui dijous a les 12 del migdia. Els estudiants protesten contra l’aplicació del 155, per la llibertat dels ‘Jordis’ i demanen la proclamació de la República, després del referèndum. A, Olot, els alumnes de l’Escola d’Art, a diferència d’altres instituts, han seguit la vaga: més de 250 estudiants no han assistit a classe.

Aquesta era una de les dos classes que han decidit assistir a l’Escola d’Art com un dia qualsevol. A la resta de l’edifici, silenci i quietud, aules i passadissos buits. Més de 250 alumnes han decidit sumar-se a la vaga d’estudiants, convocada per la plataforma Universitats per la Repúbica en contra del 155 i per demanar la proclamació de la República i la llibertat dels ‘Jordis’. La convocatòria, més enllà dels estudiants universitaris, també anava adreçada a alumnes de Secundària i Batxillerat. A l’Escola d’Art, dels 22 grups classe de Cicles Formatius, Batxillerat i Graus només dos han fet classe. Els professors no han fet vaga i han anat a treballar amb normalitat, tot i que, avui, sense alumnes. Més enllà de l’Escola d’Art, no hi ha constància que la vaga hagi tingut seguiment als instituts de la comarca.

x