La majoria d’alcaldes de la Garrotxa han estat presents a la votació de la declaració de la República catalana

A les portes del parc de la Ciutadella s’hi han aplegat centenars de ciutadans que han obert pas als més de 200 alcaldes que s’han desplaçat al Parlament per viure en directe el ple. A la fotografia (diari ARA) es pot veure l’alcalde de Sant Joan les Fonts i president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona, i Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca. A més d’ells també han viatjat fins a Barcelona l’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, l’alcaldessa de Montagut i Oix, Mònica Boix, la de Beuda, Anna Vayreda, el de Santa Pau, Pep Companys, el de Riudaura, David Jané, el de Castellfollit de la Roca, Miquel Reverter o el de la Vall d’en Bas, Lluís Amat. Tots ells han anat al Parlament amb les vares i han seguit tot el ple. En declaracions a OLOT TELEVISIÓ, Joan Espona ha reconegut que “ho he viscut amb molta emoció, és un moment històric i tenim molta feina a fer. Tot comença i hem de ser capaços de caminar amb seny i prudència”.


Foto: Diari ARA

Foto: Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca

x