El PEHOC celebra aquest cap de setmana el centenari de la Revolució Russa i els premis Jordi Pujiula

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca té programades diverses activitats per aquesta tardor. Per commemorar el centenari de la Revolució Russa, avui, el professor de la Universitat de Barcelona, Josep Puigsech, farà una xerrada a l’Orfeó a les 7 de la tarda sota el títol ‘La Revolució Soviètica i Catalunya’. El 10 de novembre també projecten la pel•lícula ‘El Cuirassat Potemkin’ als Cines Olot amb la professora de la UdG, Marta Sureda. De cara a demà, 28 d’octubre, tindrà lloc el lliurament dels premis Jordi Pujiula per a treballs de recerca i projectes finals de l’àmbit científic i tecnològic al Teatre Principal. Per altra banda, els estudiants que es van emportar els premis Salvador Reixach de ciències socials els presentaran el 10 de novembre, també a l’Orfeó.