A la Unió Esportiva Olot només li val la victòria davant l’Alcoyano

La Unió Esportiva Olot visitarà Alcoi demà 2/4 de 7 de la tarda amb l’únic objectiu d’acabar amb la mala ratxa de dues derrotes consecutives. Els de Martín Posse juguen contra l’Alcoyano després de perdre en un partit davant el Llagostera que van merèixer, com a mínim, empatar.

El Collao rebrà demà una Unió Esportiva Olot a qui només li val la victòria. Els garrotxins afronten una setmana atípica, amb 3 partits, que pot començar a mostrar clarament quin serà el lloc de l’Olot aquesta temporada. Alcoyano, Cornellà i Ebro mesuraran els olotins. Després de la dura derrota davant el Llagostera, on l’equip va merèixer molt més, l’Olot afronta el viatge a Alcoi amb la lliçó apresa. Alcoyano i Olot ja s’han enfrontat aquesta temporada. Va ser en la Copa del Rei i els olotins es van endur una victòria agònica per la mínima. Els valencians, però, han canviat d’entrenador i són un equip diferent quan juguen a casa. Posse no podrà comptar amb Yeray, José, Moha i Dembo, que segueixen lesionats pel partit davant l’Alcoyano, demà a 2/4 de 7 de la tarda a El Collao.