El Club Hoquei Olot presenta els 13 equips del club, una vuitantena d’esportistes

El Club Hoquei Olot va dur a terme la presentació dels equips del club. 85 jugadors repartits en 13 equips que formen la base d’un club en ple creixement que centra els seus esforços en que la base sigui clau en el futur del primer equip.

Una cinquantena de famílies es van apropar al pavelló d’Olot el dia de la presentació dels equips del Club Hoquei Olot. A la pista van sortir una vuitantena de jugadors que formen l’estructura d’un club en ple creixement. Diversos jugadors del planter doblen amb altres equips del club fent més fàcil, després, l’adaptació al primer equip. Un club que basa els seus esforços en que el planter pugui ser la font de la que s’alimenti el primer equip. La presentació va concloure amb la disputa del partit del primer equip, que no va poder superar el Piera.