L’Olot suma la tercera derrota consecutiva al caure per 3 a 1 contra l’Alcoyano

La Unió Esportiva Olot viu una situació cada cop més complicada: dissabte va perdre contra l’Alcoyano per 3 gols a 1, i ja porta tres jornades consecutives sense sumar cap punt. Els de Martin Posse esperen recuperar-se a l’Estadi municipal el proper dimecres contra el Cornellà.

L’Olot necessita sortir de la dinàmica on està instal·lat: els de Martín Posse van tornar a perdre dissabte, per tercer partit consecutiu. Aquest cop va ser davant l’Alcoyano, per 3 a 1. El matx es va decidir al segon temps, després de 45 minuts on els olotins van posar ordre defensiu però poca cosa més, davant un equip local que es mostrava inoperant a la porteria de Ginard. Però el partit va canviar radicalment després de la mitja part: Kilian Morante va tirar de qualitat per anotar el primer gol del partit, al minut 52, després d’una gran jugada personal i definint a l’escaire olotí. L’Olot va respondre bé al gol, i va empatar de seguida: Alfredo va centrar al segon pal, on va trobar Jordi Masó, que va fer l’1 a 1 de cap. El partit tornava a estar controlat, fins que a un quart d’hora per la fi va arribar el segon gol valencià, fet per Garcia. Ja al temps afegit, l’Alcoyano va sentenciar: David Torres va fer escolar la pilota per sota les cames del porter olotí.

Els de Martín Posse han de trobar la victòria el més aviat possible si no volen veure’s condemnats a lluitar tota la temporada a la part baixa de la classificació: la situació es pot començar a revertir aquest mateix dimecres, quan els olotins rebran el Cornellà a l’Estadi Municipal, a partir de les cinc de la tarda.

x