El sènior femení del Club Vòlei Olot es fa fort a casa davant el Club Voleibol Gavà (3-1)

Club Vòlei Olot

La jornada 5 de Primera Catalana va enfrontar el Club Vòlei Olot amb el Club Voleibol Gavà. Les olotines van completar un partit molt sòlid i es van acabar imposant per 3-1.

Club Vòlei Olot

El sènior femení del Club Vòlei Olot va rebre la visita del Club Voleibol Gavà al Pavelló Municipal Pla de Llacs, coincidint en la jornada 5 de Primera Catalana. Les olotines van començar fent valer el factor camp, més precises que les visitants, tot i que les del Baix Llobregat no els hi deixaven massa marge al marcador. El primer set es tancava amb un resultat de 25 a 21 favorable a l’Olot (1-0).

Al segon set canvi de papers, el partit seguia igualat amb bones actuacions a banda i banda de la pista. Però en aquest cas seria el Gavà el que agafaria la iniciativa. L’electrònic acabava de la mateixa manera que el primer període, però a l’inrevés, 21 a 25 pel Gavà (1-1).

El tercer set va ser el més contundent per part del Club Vòlei Olot, les olotines van anar ampliant l’avantatge fins a situar-se 24-17. Una diferència molt difícil de revertir. El període es tancava amb 25-17, i 2-1 al global.

I el quart i definitiu set seria el més igualat de tot el partit, el Club Vòlei Olot s’acabava imposant per la mínima, 25-23 (3-1), i s’adjudicava una victòria important per seguir escalant posicions a la taula. El pròxim partit de l’equip dirigit per Àngel Palacios serà dissabte a la tarda a Rubí.

x