El femení de la Unió Esportiva Olot cau davant el Girona FC (0-4)

La Unió Esportiva Olot no va poder  amb el tot poderós Girona en el partit del grup 6 de la segona catalana que els va enfrontar a l’Estadi Municipal d’Olot. Les de Moisès Dubé van caure per 0-4 i sumen la primera derrota de la temporada.

En un escenari immillorable, com ho és l’Estadi Municipal d’Olot, les noies del primer equip de la Unió Esportiva Olot no van poder endur-se la victòria davant un Girona que es va mostrar, certament, molt superior en grans trams del partit. La pressió alta va ser un dels factors principals pels quals el domini era gironí. Les de blau interrompien constantment el circuit de passades olotí en la sortida de pilota, i això els facilitava recuperar la possessió ben a prop de l’àrea local. Fruit d’aquesta pressió, Anna Busquets va aconseguir posar per davant el Girona. Tot i que l’Olot ho intentava en accions aïllades, el domini era visitant. A la mitja hora de joc, Anna Busquets feia el seu segon gol amb un gran xut buscant el segon pal. La segona meitat va canviar el partit. Les noies de l’Olot van sortir a intentar-ho amb tot i van gaudir de moltes oportunitats per, com a mínim, retallar distàncies. Moisès va ajustar la seva defensa, que va deixar de permetre les passades filtrades que tan mal havien fet en la primera meitat. A més, el Girona va acusar la pressió de la primera part i es va replegar, permetent a les garrotxines arribar al mig del camp sense, pràcticament, oposició. Quan més bolcat estava l’Olot cap a la porteria visitant, Anna Morchon va culminar el seu gran partit definint molt bé davant la sortida de Júlia Mendo, que no va poder fer res. En la darrera jugada del partit, i de penal, Mar Vergés va situar el 0-4 definitiu al marcador.

x