Jonathan Romeo guanya una de les edicions del Cros d’Olot amb més participació d’atletes

El Club Natació Olot va celebrar el 22è Cros d’Olot Memorial Àngel Chorrero, una prova que forma part del Circuit Territorial i que dóna inici a la temporada en aquesta disciplina. També serveix per puntuar al Rànquing Comarcal d’Atletisme de la Garrotxa. Jonathan Romeo va guanyar la cursa principal de la jornada.

Més de 700 atletes es van reunir per participar en el Cros d’Olot, una prova que compta amb 12 categories, des de Caganeus fins a Veterans i que està vista com una de les més complicades pels propis esportistes. El circuit dels sènior compta amb un tram de bosc i quatre o cinc pujades que, sumat a que és la primera prova de l’any, complica l’adaptació als corredors. Una prova, la sènior, que compta amb corredors de primer nivell: el guanyador va ser Jonathan Romeo, que ha estat mundialista amb Espanya. Entre els participants, també hi havia atletes com Àngel Mullera.

Notícies relacionades:
– Nan Oliveras guanya el 19è Cros d’Olot, que ha reunit a més de 300 atletes en les diferents categories

x