L’Associació de la Gent Gran d’Olot compta amb 852 associats

A l’espai Amb Identitat de Les Notícies parlem de l’Associació de la Gent Gran d’Olot. Una entitat que forma part del Casal Cívic i que organitza activitats diverses per dinamitzar la vida de la gent gran olotina.

L’Associació de la Gent Gran d’Olot s’emmarca en el Casal Cívic, anteriorment anomenat Casal de la Gent Gran d’Olot. L’entitat es va crear l’any 1998 amb l’objectiu de promoure l’associacionisme i facilitar la participació a la vida ciutadana entre la gent gran.

L’associació s’encarrega d’organitzar activitats dirigides de tota mena, com balls en línia, balls de saló, treballs manuals o patchwork entre d’altres i també tira endavant viatges i excursions. A dia d’avui l’Associació de la Gent Gran d’OIot compta amb 852 associats i unes 300 persones participen activament de les activitats que organitzen.

x