Els ‘carnellets’ busquen consolidar-se per Tots Sants

Aquestes dates també ens porten a tradicions gastronòmiques com són les castanyes i els panellets. Ara n’anem a conèixer, però, una versió una mica diferent. Els panellets de carn que elaboren a la Carnisseria Vilarrasa, de la Plaça Mercat d’Olot.

Els dolços més típics d’aquestes dates, inspiren també als carnissers. És el segon any que al mostrador de la Carnisseria Vilarrasa de la Plaça Mercat d’Olot per Tots Sants hi trobem els ‘carnellets’. Com diu el seu nom, tenen forma de panellet, però amb carn a l’interior, combinant sabors dolços i salats com xocolata, botifarra o fruita de la passió. Les diferents varietats de ‘carnellets’, un producte com a mínim sorprenent per al paladar, han tingut molt bona acollida entre els clients. Es poden trobar durant tota la setmana a la parada de la Plaça Mercat d’Olot.

Notícies relacionades:
– La Carnisseria Jordi Vilarrasa innova amb els carnellets, panellets de carn