El Museu dels Sants organitza un ‘scape room’ per primera vegada

Olot Cultura de la mà amb l’empresa Dinami-co organitza una activitat pionera coincidint amb la vigília de Tots Sants, un ‘scape room’ al Museu dels Sants. Es tracta d’un joc de pistes que relaciona la màfia americana i la imatgeria religiosa de la ciutat, on caldrà fer servir l’enginy per trobar la clau de sortida.

El Museu dels Sants acollirà aquest vespre una activitat que és tota una tendència però que fins ara no havia arribat mai a un museu català: un ‘scape room’, el joc on l’objectiu és sortir d’una habitació tancada. Els participants hauran de resoldre vuit enigmes a les diferents sales del museu, en menys d’una hora.

Tot un repte pel centenar de participants que aquest dimarts a partir de les set de la tarda entraran al Museu dels Sants els diferents torns de l’scape room, una manera diferent de descobrir la història de la imatgeria religiosa a la ciutat. Més de cinquanta persones s’han quedat fora en les inscripcions, i ara s’està estudiant repetir la iniciativa més endavant.

Notícies relacionades:
– Demà s’inaugura l’exposició ‘Creences i religions’ al Museu dels Sants, en el marc del projecte sobre Drets Civils
– El Museu dels Sants reflexiona sobre el valor del treball dels artesans a ‘Relarts’
– El Museu dels Sants celebra el seu 10è aniversari amb una festa el 10 de març