La Unió Esportiva Olot rep el Cornellà a l’Estadi Municipal per Tots Sants

Per Tots Sants el futbol serà protagonista a la capital garrotxina, a partir de les 5 de la tarda. La Unió Esportiva Olot rebrà la visita del Cornellà i els olotins volen aprofitar el factor camp per sortir de la dinàmica negativa de resultats en la que es troben.

Si els resultats no acompanyen, la millor medicina possible són noves oportunitats. Després de tres derrotes consecutives, la Unió Esportiva Olot rep el dia de Tots Sants a la Unió Esportiva Cornellà. La pilota començarà a rodar a partir de les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal. Els del Baix Llobregat arriben dotzens a la taula, però no han sumat cap victòria en els últims quatre partits. Mentre que els olotins, necessitats de punts, es troben tercers per la cua.

Martín Posse destaca el bon moment de forma de l’equip i pensa que això pot jugar a favor dels olotins. José i Yeray s’han reincorporat aquesta setmana als entrenaments. Dembo i Moha, que segueix ressentit de la mà, seran baixa.