Una setantena de persones se sumen a l’aturada en suport al govern desituït i als membres de la mesa del Parlament, que han anat a declarar a Madrid

Olot s’ha sumat avui a l’aturada de les 12 del migdia, convocada per Crida per la Democràcia, davant dels centres de treball i ajuntaments. Una setantena de persones s’han reunit davant del consistori per donar suport als consellers destituïts i als membres de la mesa del Parlament, entre ells, l’alcalde de Besalú, Lluís Guinó.

Una setantena de persones s’han aplegat davant de l’Ajuntament d’Olot avui a les 12 del migdia La crida, novament, l’ha convocat la plataforma Crida per la Democràcia i l’ha difosa a través de les xarxes socials. Es tractava d’una nova aturada davant dels centres de treball i consistoris d’arreu de Catalunya en suport als membres del govern destituït i dels membres de la mesa del Parlament, que avui estaven citats a declarar a l’Audiència Nacional de Madrid. A Olot, el primer tinent d’alcalde, Pep Berga ha fet un parlament. Després de la seva intervenció, aplaudiments de suport. Les mobilitzacions no s’aturen i aquesta tarda, la concentració canviarà de l’escenari del Firalet d’Olot, on han tingut lloc les darreres manifestacions, i es farà a Besalú.

Notícies relacionades:
– Una trentena d’entitats es posicionen contra de la violència a la concentració de l’aturada a Olot

x