Faber acull 17 professionals en una estada sobre feminisme, la més ambiciosa i internacional feta fins ara a la residència

La Residència d’Arts, Ciències i Humanitats centra, la segona estada del curs, en el feminisme. Disset professionals d’arreu del món s’instal•laran a Olot des de finals d’octubre fins a mitjan novembre. Es tracta de la residència més important feta fins ara i de la més internacional.

Faber ha engegat el seu segon curs amb un projecte ja consolidat. Després de tractar el tema de les creences religioses, d’octubre a novembre passaran per la residència disset dones en una estada dedicada al feminisme. Es tracta de l’estada més ambiciosa i també més internacional: amb professionals de països com Finlàndia, Canadà, Perú o Hawai.

En aquest període de la residència, hi ha programades nombroses activitats en centres educatius i universitats. També jornades de portes obertes i xerrades a la ciutat, com la que farà Marta Roqueta, fundadora de la revista digital Zena, que analitza la cultura popular des de la perspectiva de gènere. L’activitat tindrà lloc dissabte a l’Espai Ideal. Des que va obrir les portes fa un any, han passat per Faber uns 70 residents i s’han organitzat més de 40 activitats. A partir del gener, es faran estades sobre urbanisme, matemàtiques, models energètics i sobre pedagogia i robòtica.

Notícies relacionades:
– Faber arrenca el seu segon curs amb una residència sobre creences religioses
– Faber tanca el seu primer curs amb una estada sobre Nou periodisme
– La residència Faber col·labora amb el festival Sismògraf