L’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa fa una nova performance per la llibertat

En les últimes hores s’ha difós a través de les xarxes socials un vídeo de l’última performance de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa per sensibilitzar la població de la situació que viu el país. Diumenge unes 140 persones van participar a la plaça de Braus d’Olot en una acció similar a la que l’associació va fer dies enrera a l’Hospici, aquest cop per demanar la llibertat de Sànchez i Cuixart: Amb centenars de plafons van formar un mosaic on l’obra de Ramon Casas La Càrrega, un símbol de la repressió, es transforma en unes mans, que trenquen les cadenes. Les imatges del seguiment de la performance són d’allò més espectaculars.

Notícies relacionades:
– 140 persones participen a la performance de l’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa pel dret a votar