L’Associació de Comerciants impulsa la campanya ACOLOR per donar a conèixer l’oferta comercial d’Olot

Avui es dóna el tret de sortida a una nova campanya de l’Associació de Comerciants d’Olot per donar a conèixer els diferents establiments. Porta per nom ACOLOR, i consisteix en un seguit de butlletes per obtenir descomptes i regals.

La tardor omple de colors els establiments del centre d’Olot. 83 de les 110 botigues que formen part de l’Assocació de Comerciants s’han adherit a la nova campanya de dinamització que durarà tot el mes de novembre. Amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents tipologies de comerç, s’han classificat en vuit sectors: alimentació, lleure, equipament de la llar, moda, sabateria, joieria, salut i altres, i cadascun d’ells s’ha identificat amb un color. Els clients que comprin en aquests comerços rebran una butlleta aleatòria. Segons ha explicat el president de l’Associació Jordi Rovira, cada comerç repartirà vals de tots els colors menys el del seu propi sector, per així fomentar que es vagi a totes les botigues.

Per obtenir els premis i descomptes caldrà bescanviar els tiquets els dissabtes de novembre a la carpa de l’ACO que es situarà matí i tarda a la plaça Rector Ferrer. Hi haurà vuit urnes, una per color, on es podran escollir premis a l’atzar. La campanya comença aquest dijous i s’allargarà fins el 25 de novembre. Els vals que s’obtinguin es podran utilitzar fins el 15 de desembre.

Notícies relacionades:
– L’Associació de Comerciants col·laborarà amb Mans Unides i el Club Tennis Taula Olot