Els dissenyadors de Folch Studio fan la lliçó inaugural de l’Escola d’Art i Disseny d’Olot

Fa un mes i mig que ha començat el curs escolar, però avui ha tingut lloc la lliçó inaugural de l’Escola d’Art i Disseny d’Olot a la sala el Torín. Els 400 alumnes del centre, tant de cicles formatius, com de Batxillerat i grau, han pogut escoltar la xerrada de dos dissenyadors gràfics de Folch Studio i de referència a Catalunya.

L’Escola d’Art i Disseny d’Olot ha inaugurat avui, oficialment, el curs amb una xerrada a càrrec d’Albert Folch i Rafa Martínez, dissenyadors gràfics i fundadors d’un reconegut estudi de referència a Catalunya. Els professionals de Folch Studio han volgut explicar als prop dels 400 alumnes de l’escola com elaboren estratègies i narratives pels seus dissenys. Han treballat per marques conegudes per a tothom, com Inditex.

La voluntat de l’escola, per aquest curs, és potenciar les col·laboracions externes amb altres centres i col·lectius, més enllà d’Olot. Abans de la ponència de Folch Studio, el director de l’escola i Pep Berga, regidor de cultura de l’Ajuntament d’Olot, també han fet parlaments. Berga ha posat en relleu la tasca dels professors i professores, en uns dies en què s’està qüestionat la feina dels docents.

Notícies relacionades:
– L’Escola d’Art arrenca el curs amb gairebé 400 alumnes apostant per apropar els estudiants a l’entorn laboral
– Estudiants d’arreu de Catalunya participen a la 6a edició dels Premis Eva Toldrà d’Il·lustració al Casal Marià, impulsats per l’Escola d’Art d’Olot