La Fira Orígens d’Olot, que es farà els dies 25 i 26 de novembre, aposta pels productes ecològics i convida la cuinera Carme Ruscalleda

El cap de setmana de 25 i 26 de novembre el recinte Firal d’Olot acollirà la 6a Fira Orígens. Aquest any, hi ha una aposta clara pel producte ecològic i el territori convidat és Idiazabal. Es farà el primer concurs de coques de forner i la cuinera Carme Ruscalleda oferirà una ponència i cuinarà en directe.

Orígens torna el cap de setmana del 25 i 26 de novembre a Olot. La Fira Agroalimentària, arriba a la 6a edició, ben consolidada i comptarà amb 65 estands de 90 productors de la Garrotxa i d’arreu de Catalunya; així com de València, les Illes o el País Basc. Una de les novetats d’aquest any és l’aposta pel producte ecològic i el primer concurs de coques de forner de Catalunya.

El poble d’Idiazabal, al País Basc, serà el territori convidat i cinc productors hi seran presents. La cuinera amb tres estrelles Michelin, Carme Ruscalleda, oferirà una ponència magistral el diumenge i cuinarà en directe. Professionals de la comarca com Jordi Juncà, Joan Massegur o Fina Puigdevall també participaran en els actes. Hi haurà tastos i maridatges i activitats per nens i nenes. L’horari serà dissabte de 10 del matí a 9 del vespre i diumenge, fins a les 8. L’entrada té un cost de 5€ i inclou 5 tiquets de tast. Durant tot el cap de setmana, hi haurà un trenet que circularà del recinte firal al centre d’Olot. Olot Televisió farà una programació especial per fer un seguiment de la fira que acabarà amb un programa en directe el diumenge dia 26 de novembre a la tarda.

Notícies relacionades: 
– La Garrotxa celebrarà 14 de les 467 fires catalanes que tindran lloc durant el 2017
– La Fira Orígens d’Olot, guardonada amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2016
– La 5a edició de la Fira Orígens d’Olot ha obtingut més visitants procedents de fora de la Garrotxa i del sector professional i més volum de negoci