Aquest dissabte s’escullen els hereus i pubilles d’Olot i de la Garrotxa, en directe per Olot Televisió (23h)

Aquest cap de setmana tindrà lloc una nova edició de l’elecció de les Pubilles i els Hereus de la Garrotxa. Una tradició que compta amb més de 40 anys d’història i d’on sortiran els 4 representants de la comarca i la ciutat d’Olot.

El Restaurant La Deu d’Olot serà, un any més, el centre neuràlgic de l’elecció de les Pubilles i els Hereus d’Olot i la Garrotxa. És el lloc on un any més el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot ha escollit per fer la proclamació. Prèviament, però, els candidats i candidates es trobaran a la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot on el govern municipal els ha preparat una recepció oficial. A partir de les nou del vespre es traslladaran al restaurant per celebrar el sopar proclamació. Enguany més de 700 persones de tots els pobles de la comarca s’han inscrit per viure-ho in situ, el que converteix aquest sopar amb la trobada comarcal més important de l’any. No serà, però, fins a les 11 de la nit, i en directe per Olot Televisió, que sortirem de dubtes. Una vegada els responsables dels pobles de la Garrotxa i barris d’Olot hagin fet les votacions, es donarà a conèixer l’escrutini. El CIT vol remarcar que l’escrutini es fa amb la participació d’un representant d’un barri i un altre d’un poble perquè puguin donar fe que es fa amb garanties. Mentre es fa el recompte de votacions el grup ‘Volcanisme Musical’ oferirà un espectacle de playback.

Notícies relacionades:
– Les Pubilles i els Hereus dels barris d’Olot i d’altres municipis de la Garrotxa celebren la jornada de convivència abans de ser proclamats

x