Transformar el bon joc en punts és l’objectiu de l’Olot en la visita a l’Ebro

La Unió Esportiva Olot visitarà el Club Deportivo Ebro en un partit on els homes de Martín Posse han de començar a sumar de tres en tres. Les derrotes davant l’Alcoyano i el Cornellà han de deixar-se enrere si es vol progressar i sortir del descens.

La Unió Esportiva Olot està jugant bé, dominant els partits i tenint ocasions però, tot i això, és penúltim classificat del grup 3 de la segona divisió B. Als de Martín Posse els està costant molt materialitzar la seva superioritat al camp en gols i per aquesta raó, cada gol que encaixen és una pedra més al camí. Els garrotxins visiten l’Ebro amb l’objectiu de demostrar que aquesta superioritat també es veu reflectida amb els tres punts. És per aquesta superioritat en el joc i per la quantitat d’ocasions que creen, que Posse envia un missatge de tranquil·litat a tothom. Aquest diumenge, a les 12 del matí, l’Olot visita l’Ebro amb un únic objectiu: els 3 punts.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot cau davant el Cornellà (1-3) i agreuja la crisi
– La Unió Esportiva Olot rep el Cornellà a l’Estadi Municipal per Tots Sants
– El femení de la Unió Esportiva Olot cau davant el Girona FC (0-4)