Xavier Pallàs i Miquel Àngel Fumanal interpreten de manera improvisada el Segadors en plena nit en protesta per les accions judicials

Ahir a la nit, i puntualment a les deu, es van tornar a escoltar cassolades a molts carrers d’Olot i dels pobles de la Garrotxa motivats per l’empresonament dels vuit consellers del Govern català. A Olot, a més, el director de l’Escola Municipal de Música Xavier Montsalvatge d’Olot, Xavier Pallàs, i l’historiador de l’art Miquel Àngel Fumanal van decidir sortir al balcó per interpretar els Segadors. Els veïns de la zona, que també estaven participant de la cassolada, van sortir per escoltar-los. Quan van acabar van ser ovacionats amb aplaudiments.

Notícies relacionades:
– L’Assemblea d’Artistes de la Garrotxa fa una nova performance per la llibertat
– Centenars de persones dónen suport a Lluís Guinó en una concentració a Besalú